Detectius privats a Barcelona

A Detectives Grupo Link som "l'enllaç entre el problema i la solució". Som un equip multidisciplinari integrat per detectius privats, criminòlegs, perits calírafs i documentoscòpia, informàtics i perfiladors criminals. 

La nostra empresa està altament qualificada en investigacions, vigilàncies i seguretat i, sobretot, és experta en analitzar els serveis amb la finalitat d'obtenir la millor resposta per a cada cas. 

Els nostres equips estan equipats amb les últimes tecnologies i el millor en equips electrònics amb l'únic objectiu de facilitar als nostres clients totes les proves necessàries que els permetin de solucionar la problemàtica que els afecti. Els nostres serveis estan disponibles tant en l'àmbit local, com són Barcelona, Sitges i l'Hospitalet de Llobregat, en l'àmbit nacional i, si és necessari, en l'àmbit internacional. 

Quina és la nostra missió? L'equip treballa de forma estricta, analítica, objectiva, rigorosa, discreta i sincera per obtenir i proporcionar informació actualitzada, ampliada i adaptada a les necessitats dels nostres clients.

No ho dubtis més i demana'ns informació sense compromís. Assessorament gratuït als nostres clients. 

Serveis

Notícies destacades

copia mailemail copied